ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Οι HD Hair Color Refresh Masks της Farcom αναδείχθηκαν «Προϊόν της Χρονιάς 2023»
04/04/2023

Οι HD Hair Color Refresh Masks της Farcom αναδείχθηκαν «Προϊόν της Χρονιάς 2023»

Οι HD Hair Color Refresh Masks, έλαβαν την ανώτατη διάκριση «Προϊόν της Χρονιάς» στην κατηγορία τους, στο μεγαλύτερο θεσμό βράβευσης διεθνώς σχετικά με την καινοτομία καταναλωτικών προϊόντων! Σε ένα ιδιαιτέρως γιορτινό κλίμα, πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 3 Απριλίου 2023 στην αίθουσα Banquet του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών, η απονομή των τιμητικών διακρίσεων στα προϊόντα και τις υπηρεσίες που κατάφεραν να ξεχωρίσουν για την καινοτομία τους.

Οι πρωτοποριακές HD Hair Color Refresh Masks, που κυκλοφορούν σε 4 αποχρώσεις για καστανά, χάλκινα, κόκκινα και ξανθά μαλλιά, ζωντανεύουν και φρεσκάρουν το χρώμα των μαλλιών στο διάστημα που μεσολαβεί μέχρι την επόμενη βαφή, ενώ προστατεύουν και περιποιούνται τα μαλλιά, προσφέροντάς τους έντονη λάμψη. Μπορούν να εφαρμοστούν τόσο σε βαμμένα όσο και σε φυσικά μαλλιά, ενώ δεν εμπεριέχουν συστατικά ζωικής προέλευσης.

aponomh-brabiuhd-farcom-hair-mask.jpg

Η διάκριση των HD Hair Color Refresh Masks ως «Προϊόν της Χρονιάς» αποτελεί μια τιμητική επιβράβευση από τους Έλληνες καταναλωτές, μια επιβεβαίωση της θέσης που κατέκτησε η μάρκα στην προτίμησή τους και προέκυψε από έρευνα που διενεργήθηκε από την Circana σε δείγμα 3.200 καταναλωτών σε όλη την ελληνική επικράτεια για τις ανάγκες του θεσμού. Το βραβείο παρέλαβε η Λουκία Σαρασίδου, Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Farcom, η οποία αφιέρωσε τη βράβευση αυτή στους καταναλωτές για την αγάπη και την εμπιστοσύνη τους στο προϊόν και τη μάρκα.

Οι HD Hair Color Refresh Masks είναι διαθέσιμες στα supermarket και στα καταστήματα καλλυντικών, ενώ για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφτείτε το www.hdfarcom.com/haircolorrefreshmasks .