ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Νέες βραβεύσεις για τη Farcom στα “Made in Greece Awards 2022”
22/06/2022

Νέες βραβεύσεις για τη Farcom στα “Made in Greece Awards 2022”

Η FARCOM είχε τη χαρά και την τιμή να αποσπάσει δύο νέα βραβεία στο πλαίσιο της διοργάνωσης “Made in Greece Awards 2022” της Ελληνικής Ακαδημίας Μάρκετινγκ, η οποία έλαβε χώρα στο Ζάππειο Μέγαρο τη Δευτέρα 20 Ιουνίου 2022, παρουσία του Υπουργού Οικονομίας κ. Χρήστου Σταϊκούρα.

Στον καταξιωμένο θεσμό αριστείας της ΕΛΑΜ, η FARCOM βραβεύτηκε με Bronze βραβείο στις κατηγορίες «Βιομηχανική Αριστεία» και «Εξαγωγική Αριστεία», ως αποτέλεσμα των εξαιρετικών της επιδόσεων στην παραγωγή, της συμβολής της στην ελληνική οικονομία, αλλά και της εξωστρέφειάς της, καθώς έχει δυναμική παρουσία σε περισσότερες από 50 χώρες σε πέντε ηπείρους. Την εταιρία εκπροσώπησαν οι κ.κ. Λουκία Σαρασίδου και Γιώργος Σαρασίδης Μέλη ΔΣ της Farcom και η κ. Στέλλα Σούμσκη Marketing Director της εταιρίας.

Η FARCOM, μετά από μισό αιώνα παρουσίας στον κλάδο των καλλυντικών, έχει εδραιωθεί ως μια κορυφαία ελληνική βιομηχανία, ενώ με συνεχείς επενδύσεις σε υποδομές, τεχνολογία και ανθρώπινο δυναμικό, δημιουργεί ισχυρή προοπτική περαιτέρω ανάπτυξης για τα επόμενα χρόνια.

farcom-made-in-greece-awards-2022-bronze-both.jpg

farcom-made-in-greece-awards-22-website-a.jpg