ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Νέα τιμητική διάκριση για τη FARCOM στα βραβεία «DIAMONDS OF THE GREEK ECONOMY»
19/12/2023

Νέα τιμητική διάκριση για τη FARCOM στα βραβεία «DIAMONDS OF THE GREEK ECONOMY»

Η FARCOM αναδείχθηκε για ακόμη μια φορά «Διαμάντι» της ελληνικής οικονομίας στα βραβεία επιχειρηματικής αριστείας «DIAMONDS OF THE GREEK ECONOMY» από τη ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ.

Η εντυπωσιακή τελετή έλαβε χώρα στο Ξενοδοχείο Μεγάλη Βρετανία, την Πέμπτη 14 Δεκεμβρίου 2023, όπου παραβρέθηκαν στελέχη των δυναμικότερων ελληνικών επιχειρήσεων, εκπρόσωποι φορέων και οργανισμών καθώς και κυβερνητικοί εκπρόσωποι, ενώ την τελετή απονομής άνοιξε ο Υπουργός Μεταφορών & Υποδομών κ. Χρήστος Σταϊκούρας.

Με νέες επενδύσεις, 18 εμπορικά σήματα και παρουσία σε 56 χώρες, η Farcom έχει εδραιωθεί ως μια από τις μεγαλύτερες βιομηχανίες καλλυντικών στη ΝΑ Ευρώπη, με μια σταθερά ανοδική πορεία, ενώ λαμβάνει πλήθος διακρίσεων τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό για τις επιδόσεις της στον επιχειρηματικό στίβο και την οικονομία.

Το βραβείο παρέλαβε ο Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος της Farcom, κ. Θέμης Σαρασίδης, ο οποίος ευχαρίστησε τη διοργάνωση για την τιμητική διάκριση της εταιρίας, τονίζοντας ότι οι 200 άνθρωποι που αριθμεί σήμερα η Farcom, εργάζονται καθημερινά με πρωταρχικό στόχο να δημιουργούν ποιοτικά καλλυντικά προϊόντα.

farcom-diamonds.jpg