ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

FARCOM: Τιμητική Βράβευση της FARCOM στα “Export Leaders Awards 2021”
02/02/2021

FARCOM: Τιμητική Βράβευση της FARCOM στα “Export Leaders Awards 2021”

Η Farcom βραβεύτηκε για τις επιδόσεις της στον τομέα των εξαγωγών και της εξωστρέφειας, στο ψηφιακό Forum της New Times «Η Ελλάδα της Εξωστρέφειας – Export Leaders 2021» που πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 2 Φεβρουαρίου 2021.

Η τιμητική αυτή διάκριση συνδέεται με την ηχηρή διεθνή παρουσία της εταιρίας σε περισσότερες από 50 χώρες και τη συμμετοχή των εξαγωγών στο συνολικό της τζίρο, ύψους 25%.

Την εταιρία εκπροσώπησε ο επικεφαλής του τμήματος εξαγωγών της εταιρίας κ. Massimo Rinaldis, ο οποίος μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στη διεθνή δραστηριότητα της Farcom στον κλάδο των καλλυντικών και το πως αυτή θα ενισχυθεί ακόμη περισσότερο, στο πλαίσιο ολοκλήρωσης της κατασκευής του νέου εργοστασίου της εταιρίας, έκτασης 10.000m2 και επένδυσης άνω των 7 εκ. ευρώ.

Στο Forum συμμετείχαν υψηλόβαθμα στελέχη επιχειρήσεων καθώς και εκπρόσωποι του πολιτικού χώρου, μεταξύ των οποίων ο Υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων κ. Άδωνις Γεωργιάδης, ο κ. Γιώργος Κατρούγκαλος Βουλευτής και Τομεάρχης Εξωτερικών του ΣΥΡΙΖΑ, ο κ. Κώστας Φραγκογιάννης Υφυπουργός για την Οικονομική Διπλωματία και την Εξωστρέφεια και ο κ. Γιάννης Σμυρλής Γενικός Γραμματέας Διεθνών Οικονομικών Σχέσεων και Εξωστρέφειας στο υπουργείο Εξωτερικών.