ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Farcom Professional – Εκπαιδευτικό Σεμινάριο Bridal & Evening Hairstyles

Farcom Professional – Εκπαιδευτικό Σεμινάριο Bridal & Evening Hairstyles

Στις 2 Δεκεμβρίου 2019 η εταιρεία FARCOM πραγματοποίησε στην ακαδημία της στην Θεσσαλονίκη, το τελευταίο εκπαιδευτικό σεμινάριο της χρονιάς, αποκλειστικά για επαγγελματίες, Bridal & Evening Hairstyles, με guest Hair Artist Κωνσταντίνα Κάσια.

Στο σεμινάριο κυριάρχησε η έμπνευση και η δημιουργική ενέργεια της Κωνσταντίνας διαμορφώνοντας ένα υπέροχο αποτέλεσμα. Παρουσία επαγγελματιών κομμωτών ,παρουσιάστηκαν προτάσεις για νυφικά και βραδινά χτενίσματα.
Οι πολλές διακρίσεις της σε συνδυασμό με την άρτια κατάρτισή της στα νυφικά – βραδινά χτενίσματα, έδωσαν την ευκαιρία σε όσους παρακολούθησαν το σεμινάριο να αντλήσουν συμβουλές και tips.

Οι επαγγελματίες κομμωτές, ανανέωσαν το ραντεβού τους για τον επερχόμενο κύκλο εκπαιδευτικών σεμιναρίων στην ακαδημία της FARCOM για το 2020.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Κωνσταντίνα Κάσια, βραβεύθηκε στη φετινή διοργάνωση της 5ης HAIRPROF,Επαγγελματική Έκθεση Κομμωτηρίου, ως Greek Hairdresser of the Year 2019, εξασφαλίζοντας και μία θέση στον επόμενο ΟMC WORLD CHAMPION στο Παρίσι.