ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

FARCOM: Άλλη μία σημαντική διάκριση στα «Diamonds of the Greek Economy 2019»
22/07/2019

FARCOM: Άλλη μία σημαντική διάκριση στα «Diamonds of the Greek Economy 2019»

H εταιρεία FARCOM απέσπασε μία πολύ σημαντική διάκριση, όπου βραβεύθηκε ως «Διαμάντι» της ελληνικής οικονομίας, στα DIAMONDS OF THE GREEK ECONOMY AWARDS 2019 που πραγματοποιήθηκαν την Τετάρτη, 10 Iουλίου σε μία μεγαλοπρεπή τελετή στο ξενοδοχείο Grande Bretagne Hotel Athens.

Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ.Θέμης Σαρασίδης κατά την παραλαβή του βραβείου: “Το βραβείο αυτό ανήκει σε όλους τους εργαζόμενους της εταιρείας FARCOM.”

Με παρουσία πλήθους επιχειρηματιών και εκπροσώπων επιχειρήσεων της χώρας, οι οποίοι εξέπεμψαν ισχυρό μήνυμα για τις προοπτικές της ελληνικής επιχειρηματικότητας στη διάρκεια της εκδήλωσης επιχειρηματικής αριστείας, βραβεύτηκαν επιχειρήσεις από όλο το επιχειρηματικό φάσμα.

Στην τελετή παρευρέθηκαν επιχειρηματίες και στελέχη των μεγαλύτερων επιχειρήσεων στην Ελλάδα , εκπρόσωποι του πολιτικού χώρου, οργανισμών και φορέων του Δημοσίου καθώς επίσης και των μέσων μαζικής ενημέρωσης.

Η εταιρία FARCOM, συμπληρώνοντας 49 χρόνια παρουσίας στο χώρο της ομορφιάς, παραμένει πιστή στη δέσμευσή της για συνεχή εξέλιξη, ενώ απαριθμεί 53 χώρες εξαγωγής σε όλο τον κόσμο.

Η εταιρεία διαθέτοντας πλήρη γκάμα προϊόντων περιποίησης μαλλιών, σώματος και προσώπου είναι σήμερα στις πρώτες θέσεις των Ελληνικών εταιρειών παραγωγής και εμπορίας καλλυντικών προϊόντων.

https://www.youtube.com/watch?...

01-hIZjm.jpg