ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Νέα διάκριση της FARCOM στα “Diamonds of the Greek Economy 2021”
09/07/2021

Νέα διάκριση της FARCOM στα “Diamonds of the Greek Economy 2021”

Η FARCOM για τρίτη συνεχή χρονιά διακρίθηκε ως “Διαμάντι της Ελληνικής Οικονομίας” στην ετήσια διοργάνωση επιχειρηματικής αριστείας που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 7 Ιουλίου 2021 στο κτήμα «Γαλάζιο» στο Ελληνικό Αττικής.

Στο 18Ο επιχειρηματικό Forum “Diamonds of the Greek Economy”, έγιναν παρεμβάσεις από εκπροσώπους της Πολιτείας, των επιχειρηματικών φορέων και πολλών εκ των σημαντικότερων επιχειρηματικών ομίλων της χώρας, οι οποίοι απέστειλαν ένα ισχυρό μήνυμα αισιοδοξίας για τις δυνατότητες άμεσης επανεκκίνησης της ελληνικής οικονομίας.

Στην εκδήλωση παρευρέθησαν οι κ.κ. Λουκία Σαρασίδου, Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου και Στέλλα Σούμσκη, Marketing Director της FARCOM.

H κα. Σαρασίδου, η οποία παρέλαβε το σημαντικό αυτό βραβείο, αναφέρθηκε στην αναπτυξιακή πορεία της εταιρίας με μηδέν δανεισμό, υψηλή ρευστότητα και διεθνώς ανταγωνιστικά εξαγωγικά προϊόντα. Μίλησε επίσης για τη νέα υπερσύγχρονη μονάδα παραγωγής που αναμένεται να ξεκινήσει τη λειτουργία της μέσα στο 2021, μία επένδυση ύψους 10 εκ. ευρώ η οποία πρόκειται να υπερδιπλασιάσει την παραγωγική δυναμικότητα της εταιρίας και να συμβάλλει στην περαιτέρω μελλοντική της ανάπτυξη.

farcom-diamonds-2021.jpg