ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

FARCOM: Άλλη μία διάκριση στα « Manufacturing Excellence Awards 2019»
01/11/2019

FARCOM: Άλλη μία διάκριση στα « Manufacturing Excellence Awards 2019»

H εταιρεία FARCOM απέσπασε μία σημαντική διάκριση, όπου βραβεύθηκε με το Silver Award στην κατηγορία Επιτυχημένη συνεργασία με πελάτες/προμηθευτές, στα Manufacturing Excellence Awards 2019 που πραγματοποιήθηκαν την Δευτέρα, 14 Οκτωβρίου στην τελετή απονομής στο ξενοδοχείο Grand Hyatt Athens.

Η παρουσία πλήθους επιχειρηματιών και εκπροσώπων βιομηχανιών και μεταποιητικών επιχειρήσεων της χώρας, ανέδειξε τις βέλτιστες και καινοτόμες πρακτικές βιομηχανικών επιχειρήσεων στο πλαίσιο της λειτουργίας τους και αποτελεσματικότητας στο πνεύμα της βιώσιμης ανάπτυξης, βραβεύοντας επιχειρήσεις από τους βασικότερους παραγωγικούς κλάδους της χώρας.

Την τελετή απονομής παρακολούθησαν 250 υψηλόβαθμα στελέχη και CEOs των βραβευθέντων επιχειρήσεων, εκπρόσωποι υπουργείων, οργανισμών, φορέων και επαγγελματικών συνδέσμων, decision-makers της αγοράς και δημοσιογράφοι.

Η εταιρία FARCOM, συμπληρώνοντας 49 χρόνια παρουσίας στο χώρο της ομορφιάς, παραμένει πιστή στη δέσμευσή της για συνεχή εξέλιξη, ενώ απαριθμεί 53 χώρες εξαγωγής σε όλο τον κόσμο. Η εταιρεία διαθέτοντας πλήρη γκάμα προϊόντων περιποίησης μαλλιών, σώματος και προσώπου είναι σήμερα στις πρώτες θέσεις των Ελληνικών εταιρειών παραγωγής και εμπορίας καλλυντικών προϊόντων με στόχο τη συνεχή μεγιστοποίηση της ικανοποίησης πελατών και προμηθευτών.

farcom-manufacturing-awards-photos.jpg