ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

FARCOM: Άλλη μία σημαντική διάκριση στα «Diamonds of the Greek Economy 2020».
31/07/2020

FARCOM: Άλλη μία σημαντική διάκριση στα «Diamonds of the Greek Economy 2020».

H FARCOM κατέκτησε για ακόμη μια φορά μία πολύ σημαντική διάκριση. Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά βραβεύθηκε ως «Διαμάντι» της ελληνικής οικονομίας στην ετήσια εκδήλωση επιχειρηματικής αριστείας DIAMONDS OF THE GREEK ECONOMY AWARDS 2020, που έλαβε χώρα στο Hilton Athens Hotel την Τετάρτη 15 Ιουλίου.

Στόχος της εκδήλωσης, που πραγματοποιήθηκε για 17η συνεχή χρονιά, ήταν η ανάδειξη των δυναμικότερων ελληνικών επιχειρήσεων, οι οποίες εξέπεμψαν ισχυρό μήνυμα αισιοδοξίας για τις προοπτικές της ελληνικής επιχειρηματικότητας παρά το ξέσπασμα της πανδημίας.

Η τελετή πραγματοποιήθηκε παρουσία των υπουργών Ανάπτυξης και Επενδύσεων κ.Άδωνι Γεωργιάδη και Ενέργειας και Περιβάλλοντος κ.Κωστή Χατζηδάκη, καθώς επίσης κορυφαίων επιχειρηματικών φορέων της χώρας και υψηλόβαθμων στελεχών επιχειρήσεων. Λόγω της λήψης μέτρων για τον περιορισμό εξάπλωσης του Covid-19, η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε με ειδικά πρωτόκολλα φιλοξενίας και συγκεκριμένους κανόνες υγιεινής, ενώ μεταδόθηκε απευθείας μέσω Live streaming.

Η εταιρία FARCOM συμπληρώνει φέτος 50 χρόνια δυναμικής παρουσίας στο χώρο της ομορφιάς με προϊόντα κορυφαίας ποιότητας και αισθητικής. Σε μία τροχιά συνεχούς ανάπτυξης, η FARCOM αποτελεί σήμερα μία από τις μεγαλύτερες βιομηχανίες καλλυντικών στην Ελλάδα, ενώ απαριθμεί 53 χώρες εξαγωγής σε όλο τον κόσμο. Διαθέτοντας ένα πλήρες portfolio προϊόντων περιποίησης μαλλιών, σώματος και προσώπου, το οποίο περιλαμβάνει 18 brands και 3.000 κωδικούς, η εταιρία έχει το βλέμμα της στραμμένο στην ολοκλήρωση των εργασιών της δεύτερης παραγωγικής μονάδας 10.000m2, με δυνατότητες διείσδυσης σε νέες κατηγορίες προϊόντων, θέτοντας τα θεμέλια της περαιτέρω μελλοντικής της ανάπτυξης.