ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Farcom Professional Barber Seminar / Show by VICENC MORETO.

Στις 18 Νοεμβρίου 2019 η εταιρία FARCOM και ο επίσημος global ambassador της εταιρείας ARTERO, Vicenc Moreto, παρουσίασαν στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης ένα μοναδικό BARBER Seminar/ Show.

Την εκδήλωση παρακολούθησαν σημαντικές προσωπικότητες από τον κλάδο του κομμωτηρίου με την αίθουσα να είναι κατάμεστη. Περίπου 500 επαγγελματίες κομμωτές από όλη την Ελλάδα συγκεντρώθηκαν στον εκπληκτικό χώρο του Μεγάρου Μουσικής Θεσσαλονίκης και απόλαυσαν το εντυπωσιακό event, εμπνευσμένο από την κλασική αισθητική του Vicenc Moreto σε συνδυασμό με σύγχρονα και μοντέρνα στοιχεία που καθιέρωσαν και την προσωπικότητά του στο χώρο της κομμωτικής. Τεχνικές barber κουρέματος και hair styling αποτέλεσαν πηγή έμπνευσης για τους παρευρισκόμενους, επιβεβαιώνοντας γιατί θεωρείται ένας από τους πιο καταξιωμένους και φημισμένους barber στον κόσμο.

Συμπληρώνοντας το 2020, 50 χρόνια δημιουργίας και συνεχούς παρουσίας στο πλευρό κάθε επαγγελματία κομμωτή, η εταιρεία FARCOM αναγνωρίζεται ως η κορυφαία ελληνική εταιρεία παραγωγής επαγγελματικών προϊόντων κομμωτηρίου στην Ελλάδα.
Το event κομμωτικής έδωσε τη δυνατότητα στους επαγγελματίες του χώρου να δουν για ακόμη μία φορά από κοντά τόσο καταξιωμένους καλλιτέχνες.